Imate inovativnu ideju i želite pokrenuti svoj posao?

  18.03.2024

S EIT Jumpstarterom možete pristupiti najvećoj mreži inovacija EIT zajednica. Dobit ćete priliku sudjelovati u natjecanju u kojem prva nagrada u čak devet kategorija iznosi 10 000 EUR.

Prijavite se!

EIT Jumpstarter povezuje kreativnu zajednicu, napredno znanje i iskustvo, stručne trenere i mentore te pristup europskoj mreži EIT zajednice. Uz doprinos najboljih stručnjaka u klasi i jedinstveni kurikulum, cilj je podržati stručnjake u pretvaranju ideja u posao.

Tijekom 15-minutnog procesa registracije, postavljat bit će vam postavljena pitanja o vašoj ideji, vašim potencijalnim kupcima, zašto je vaša ideja jedinstvena te o glavnim izazovima i rizicima.

Na ovaj način EIT zajednica pomaže inovatorima i poduzetnicima izgraditi održivi poslovni model oko svoje ideje o inovativnom proizvodu ili usluzi i potvrditi ga.

Ako je njihova poslovna ideja održiva, potiče ih se da registriraju svoju tvrtku.

Strateški cilj ovog programa je stvaranje održivog utjecaja u srednjeistočnoj i južnoeuropskoj regiji poticanjem inovacija i poduzetništva u ovom dijelu Europe. Koncept programa proizlazi iz stvarnih potreba inovacijskog ekosustava ovih regija.

Zemlje se suočavaju sa sličnim izazovima; imaju ogroman inovacijski potencijal s bistrim znanstvenim umovima, ali rezultati istraživanja vjerojatno će ostati u laboratorijima. U isto vrijeme, mnoge potrebe nisu zadovoljene s korporativne strane. Kako bi se prevladali ovi izazovi povezivanjem inovativnih rješenja s artikuliranim zahtjevima industrije i povećanjem konkurentnosti naših regija, šest EIT zajednica udružila se kako bi zajednički pokrenuli EIT Jumpstarter: EIT Health, EIT RawMaterials, EIT Food, EIT InnoEnergy, EIT Manufacturing i EIT Urban Mobility su organizatori natjecanja.

Sedam zajednica znanja i inovacija EIT-a, Europskog instituta za inovacije i tehnologiju – okupljaju tvrtke, istraživačke centre i sveučilišta kao partnere stvarajući povoljno okruženje za procvat kreativne misli I inovacija. EIT je tako vrijedan, vjerodostojan partner za pokretanje vaše poslovne ideje.

Prijavite se!

Ključni datumi:

  • Rok za prijavu poslovnih ideja: 26. travnja
  • Odabir ideja i poziv na bootcampove: svibanj
  • Bootcampovi će se održavati online u svibnju i lipnju
  • Lokalni zajednički trening: srpanj-rujan
  • Veliko finale: krajem studenog

Najava Program Brošura

SADRŽAJ INTERNET STRANICE JE ISKLJUČIVA ODGOVORNOST NOSITELJA PROJEKTA.

IZRADU OVE INTERNETSKE STRANICE SUFINANCIRALA EUROPSKA UNIJA IZ EUROPSKOG FONDA ZA REGIONALNI RAZVOJ

3i Inkubator

  Adresa: Sinjska ulica 10, 22300 Knin

  +385 22 664 417

  info@3i-knin.hr

  www.3i-knin.hr

JU Lokalna razvojna agencija Matica

  OIB: 50767641835

  Adresa: Dr. Franje Tuđmana 2, 22300 Knin

  +385 22 664 417

  info@lra-matica.hr

 www.lra-matica.hr